Selecteer een pagina

Over Menso Rijopleidingen

gratis proefles

Leerlingen vormen tot een goede verkeersdeelnemer, dat is ons doel!

Rijlessen bij Menso Rijopleidingen krijg je van voormalig verkeersregelaar en toezichthouder Vince Menso. In die rol zag hij vaak hoe mensen autorijden, hoe het niet moet en hoe ze van slag raken op het moment dat er ook maar íets verandert in hun bekende rijomgeving. Met Menso Rijopleidingen word je als leerling op al dit soort zaken voorbereid terwijl je in onze Mercedes A-klasse rondrijdt. Wij leren je op een relaxte en kalme manier alles te leren over het autorijden. Dat begint eigenlijk al voor de rijlessen, omdat wij onze aankomende studenten aanraden om voor de praktijklessen hun theoriebewijs te halen. Zo weten ze al meer van alle verkeersregels en borden die ze onderweg tegenkomen tijdens hun rijlessen.

Eerlijk en open

Onze rijschool stelt zich zo transparant mogelijk op. Na de eerste proefles kunnen we een schatting maken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs. Blijk je er nog niet helemaal aan toe te zijn, dan zeggen we dit ook eerlijk en open bij Menso Rijopleidingen. Uiteraard bieden wij maatwerk en stellen we onze leerlingen op hun gemak. Dat begint met stap voor stap uitleggen, het voordoen van de handelingen, maar ook het voorbereiden op de volgende lessen aan de hand van instructievideo’s. Uiteindelijk leer je –zoals gezegd- alles bij onze rijschool: hoe je bepaalde manoeuvres moet verrichten, maar ook hoe je auto er onder de motorkap uitziet. We willen jou zo goed mogelijk veilig en zelfstandig leren rijden bij onze rijschool.

5 redenen om te kiezen voor onze rijschool!

1. Leer álle bijzondere verrichtingen

2. Rust en geduld in de auto (dus geen schreeuwende instructeur)

3. Eerlijk en open

4. Rijbewijs halen, opfriscursussen, 2toDrive

5. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Rijschool Purmerend Menso

Goed voorbereid je rijbewijs halen?

Menso Rijopleidingen bereidt jou tot in de puntjes voor op het praktijkexamen! Neem nu contact op met ons voor meer informatie over onze rijschool!

020-2101408

Maak een afspraak

contact@menso-rijopleidingen.nl

Stuur ons een e-mail